Veelgestelde vragen

Vragen over de Kaartverkoop
Ik wil kaarten ruilen voor een andere datum?
Gezien de grote drukte en de complexiteit van ons reserveringsysteem is het helaas niet mogelijk eerder aangeschafte kaarten te ruilen.Wij vragen u hiervoor begrip. 

Kan ik reeds aangeschafte kaarten teruggeven? Dit is helaas niet mogelijk, wij adviseren deze kaarten aan vrienden of bekenden door te verkopen of ze via marktplaats te verhandelen. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is en de vraag groot moet dit geen probleem zijn

Vragen over de voorstelling
Kan ik vooraan zitten of plaatsen reserveren? Er wordt niet gereserveerd op stoelnummer, iedereen kan vrij plaatsnemen op de tribune en heeft vanaf iedere plaats een meer dan uitstekend uitzicht op het speelvlak.

Kan ik de voorstelling ook per rolstoel bezoeken? Er is een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar voor het podium. Gelieve bij de kassa aan te geven dat u per rolstoel bent. Er wordt dan gezorgd dat er iemand met u meegaat en u een plaats toewijst.

Als het regent gaat de voorstelling dan door? Wij streven er naar om de voorstelling altijd door te laten gaan. Regen is hiervoor over het algemeen geen belemmering. Wanneer er echter gevaar voor bezoekers en spelers ontstaat zullen we de voorstelling onderbreken en in uiterste gevallen afgelasten. Er vindt dan geen restitutie van kaarten plaats. Wel zullen wij onze uiterste best doen om u het gemiste deel alsnog te laten meemaken tijdens de resterende voorstellingen.

Wordt het koud, hoe moet ik me kleden? Ondanks dat het mooi weer is kan het langs de Maas fris worden ’s avonds. Wij adviseren u hier rekening mee te houden en ’n warme trui of jas mee te nemen.

Paraplu of poncho? U zult begrijpen dat het opsteken van een paraplu niet mag tijdens de voorstelling, u belemmerd hiermee immers het uitzicht van de andere bezoekers. Een regencape of poncho is dan een goed alternatief.

Roken, fotograferen of filmen? Op de tribune mag niet worden gerookt, ook mogen er geen foto-, film of geluidsopnamen worden gemaakt.

Veerpont
In verband met de voorstellingen van “Dorp aan de Rivier” in de nabijheid van veerpont Lith-Alphen wordt het vaarschema van deze pont aangepast. Op de avond van een voorstelling vaart deze veerpont tot om 20.150u de voorstelling begint. Op de betreffende avonden zal de veerpont Alphen-Oijen tot  24 uur te varen. Na afloop van de voorstelling vaart pont Lith nog tot 00.45u.