Sponsors

PBCHet Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert cultuur en natuurbehoud in Nederland – op grote en op kleine schaal. Bijzondere initiatieven, bevlogenheid en talent moedigen wij aan met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen. Door actieve fondsenwerving en inkomsten uit loterijen kunnen wij jaarlijks ruim 3.500 projecten en personen ondersteunen. Dat maakt ons, met een landelijk fonds en twaalf provinciale afdelingen, een van de grootste particuliere cultuurfondsen van Nederland.

MALSPONSORLOGOVFONDSHet vfonds (het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) zet zich in voor de erkenning en waardering van geüniformeerden die in dienst zijn van de Nederlandse overheid waar ook ter wereld. Het vfonds wil met voorlichting, educatie en publiciteit respect en waardering van de maatschappij winnen voor alle personen die betrokken zijn geweest bij internationale vredesoperaties. Het vfonds ondersteunt onder meer missie-gerelateerde reünies en helpt bijvoorbeeld verenigingen die activiteiten voor de vergrijzende groep veteranen langzaam willen afbouwen en zet zich in voor activiteiten gericht op de nieuwe groep ‘jonge veteranen’.

VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een VSBsamenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

GEMOSSWie voor het eerst kennis maakt met Oss ziet een moderne, ruim opgezette stad. Een levendig centrum, woonwijken met grote afwisseling in architectuur en talloze voorzieningen. De stad is omringd met afwisselende landschappen, op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere vochtige kleigrond, met 40 kilometer Maas als grensrivier. Twee vestingstadjes Megen en Ravenstein en twintig dorpen, waaronder het mooie dorp aan de rivier; Lith maken de gemeente compleet.

DOMWDommelweb Internetmarketing is een gecertificeerd internetmarketingbureau in Den Bosch. Ontwikkeld webdesign met bijhorende SEO/SEA (internetmarketing) en CMS (om website zelf te beheren). Dommelweb Internetmarketing geeft concrete aanbevelingen voor optimalisatie (SEO) & social media. We analyseren uw website o.a. op: Vindbaarheid bij zoekmachines. Inzet van mogelijkheden internetmarketing. Vormgeving & Techniek en de Inzet Social Media. Dommelweb was verantwoordelijk voor de fantastische website die gedurende de voorstellingen voor veel extra kaartverkoop heeft gezorgd. Meer informatie: op www.dommelweb.nl

raboDe missie van de Rabobank is de hoeksteen van onze organisatie en luidt: “Innovatief en krachtig dragen wij bij aan de realisatie van de ambities van onze leden en klanten”. Wij staan bekend als een innovatieve, coöperatieve bank die openstaat voor nieuwe ideeën. Wij willen dichtbij zijn voor onze leden en klanten. De klant is en blijft voor ons het vertrekpunt van ons handelen. Het realiseren van waarde voor de klant, daar geloven wij in en daar staan wij voor.

MALSPONSORLOGODARBlijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Brabant! Brabants Dagblad behoort tot de grootste regionale dagbladen van Nederland. Van maandag tot en met vrijdag worden dagelijks een kleine 150.000 ochtendkranten gedrukt en op zaterdag ruim 160.000 exemplaren.

Specialist in licht- en geluidstechniek, rigging en stroomverdeling voor bedrijfs- en MALSPONSORLOGOSTAGELIGHTpublieksevenementen, theatervoorstellingen, beurspresentaties etc. Wij voorzien u van een professioneel advies en ontwerp dat is afgestemd op uw wensen en budget. Het projectteam zorgt voor een gedetailleerde voorbereiding en daadkrachtige uitvoering waarbij persoonlijke inbreng, enthousiasme en vriendelijkheid samengaan in een positieve werksfeer waarin wij als leverancier maximaal zullen presteren.